top of page

NEOČEKIVANA ELEGANCIJA

Kada svijeće zamijene cvijeće...


Na našoj Kuglani već provjerena kombinacija- rustikalna dekoracija s mnoštvo zelenila i dodatkom visokih bijelih svijeća kao glavnog dekorativnog elementa.

Jedan ovako industrijski prostor traži i prilagođenu dekoraciju. Okruženi sirovim golim zidovima, drvenim stropnim gredama i metalnim rešetkama na prozorima, Kuglana je već sama po sebi specifičan i jedinstven prostor za vjenčanja. Kad se k tome doda vrlo minimalistička, jednostavna, no iznimno efektna i bogata dekoracija- ovaj prostor postaje kao malo umjetničko djelo. Ili Vam se sviđa, ili ne. Ne znamo jesmo li čuli samo ono što smo htjeli čuti, no ovakva vjenčanja do sada su svakog uzvanika već pri ulasku u prostor potpuno oduševila.




Bijelo-zelena kombinacija već je provjerena klasika kojoj rijetko koja mladenka može odoljeti, no kada bijelo cvijeće gotovo potpuno zamijenimo bijelim svijećama, postižemo nešto neočekivano, pomalo izvrnuto od uobičajenog, a istovremeno njegujemo eleganciju i profinjenost. Kako bismo se dodatno prilagodili prostoru, umjesto svijećnjaka, koristili smo staklene prozirne boce raznih oblika i veličina te time postigli dinamiku. Naravno, i pokoja ruža ipak je našla svoje mjesto na stolu mladenaca, kao i neizostavne viseće konstrukcije iznad stolova.




U našem teamu, već je jasno kako najbolju simbiozu čine svijeće u kombinaciji s granama masline, koje svakako prevladavaju kad je u pitanju zelenilo u dekoru. Svakako, photocorner čini neizbježan moment svakog vjenčanja, kojeg je ponekad, uz dekorativne lampice, dovoljno ukrasiti s još par motiva poput rustikalnih zlatnih okvira s dodatkom zelenila.



Vjenčanja na Kuglani već su poznata po posebnoj atmosferi koja je produkt iznimnog i potpuno jedinstvenog prostora, te intimnijeg i manjeg broja ljudi. Tome svakako doprinosi i jedna ovako romantična, a istovremeno pomalo mistična dekoracija. Ona odiše elegancijom i jednostavnošću, no ipak pruža uzvanicima onaj wow efekt kojeg svi mladenci priželjkuju.



Dekoracija, prostor i najam inventara: Adela Mese

Lokacija: Kuglana


bottom of page