Čime se bavimo?

Adela Mese team stvoren je sa željom da sva svoja iskustva, znanja, nekretnine i inventar objedini u jedno i pruži jedinstvenu uslugu svakom od naših klijenata.

Ovo je team entuzijastičnih kreativaca koji su s ciljem stvaranja potpuno novog koncepta i pristupa uređenju, dekoraciji i organizaciji, za Vas osigurali cjelokupnu uslugu.

Počevši od temelja - za Vas nudimo najam dva jedinstvena objekta koji svojim estetski i prostornim karakteristikama već garantiraju početak jedne posebne priče.

To je priča čije stranice nadopunjujemo našom bogatom ponudom raznovrsnog inventara, te nastavljamo kompletnom uslugom uređenja, dekoracije i organizacije.

Dodavši k tome izraženu volju, želju, posvećenost i fleksibilnost, stvaramo jednu funkcionalnu, a opet kreativnu cjelinu, kojom postižemo obostrano zadovoljstvo.

Sadržaj prikazan na web stranici intelektualno je vlasništvo Adela Mese d.o.o.. Nije dozvoljeno ponovo upotrebljavati, ponovo objavljivati ​​ili ponovno tiskati navedeni sadržaj bez našeg pismenog pristanka.