top of page
Anita-Ivan-274.JPG

DEKOR

Vjerni smo svom već prepoznatljivom stilu koji godinama gradimo, no istovremeno uspješno pratimo svjetske trendove kako bismo uvijek mogli pružiti nešto novo, drugačije,  i biti „korak ispred“. Ta kombinacija nam se pokazuje kao uspješna kroz mnoštvo različitih evenata i prostora u čijem smo stvaranju sudjelovali i ostavili svoj trag.

Izazovi nas motiviraju, a svaki novi prostor iznova nadahnjuje.

Što sve nudimo?

DEKORACIJA NAŠIH OBJEKATA

Ono što je sigurno, nitko naše objekte ne poznaje dobro kao mi. Godine rada na njima sa sobom nose već nebrojena iskustva kroz stilski veoma različite evente i vjenčanja, te izazovne želje klijenata koje se uvijek trudimo potpuno ispuniti, a istovremeno ostati vjerni svom stilu i estetici. Svakom eventu pristupamo posve individualno, te svaku želju naših klijenata gledamo kao posve novi kreativni izazov.

DEKORACIJA LOKACIJA PO VAŠEM IZBORU

Ukoliko naši objekti nisu Vaš odabir, ali Vam se sviđa dekoracija koju nudimo, otvoreni smo i za te opcije. Imajte na umu da je naš fokus na cjelokupnom uređenju prostora, te da je dekoracija cvijećem tek jedna od stavki kompletnog dekora. Svaki prostor sagledavamo dizajnerski i konceptualno. Stoga, u njega unosimo svoj inventar i dodatnu dekoraciju poput tepiha, ukrasnih jastuka, kovčega, fenjera, i sl., a zatim uvodimo element neizbježne cvjetne dekoracije koja potpuno zaokružuju estetski dojam interijera, kao i eksterijera.

NAJAM INVENTARA

Kroz sve što radimo volimo biti jedinstveni i originalni. Upravo zato smo puno truda uložili u našu zbirku raznovrsnog inventara jer vjerujemo da je upravo on taj koji svaki naš event podiže na viši nivo, te diktira cjelokupnu atmosferu.

Bilo da se radi o nužnim stolovima i stolicama, pergoli za ceremoniju vjenčanja ili dodatnih fotelja i stolića svih vrsta i oblika- gotovo svaka stvar je unikatna, restaurirana ili stilski pretapicirana, kako bi bila jedinstvena i odgovarala našem već prepoznatljivom stilu koji gradimo.

bottom of page