top of page

JEDNO BAŠ COOL VJENČANJE


Na našoj jednako cool Kuglani!


Kada dođete u naš prostor, pa nam još prepustite organizaciju i dekoraciju vjenčanja… onda to izgleda ovako :)

“A što u slučaju kiše?”- pitanje kojim se završi svaki preliminarni sastanak s budućim mladencima.

I baš je tako bilo. Do zadnjeg trenutka, naš team je spremno čekao sa dva moguća scenarija. Nažalost, kiša je ipak pala. Na sreću, imamo najbolje mladence na svijetu, a i super plan B.

Nicolina nas već nestrpljivo zove za konačnu odluku. S obzirom da na vrijeme ne možemo utjecati, ipak možemo dati sve od sebe da se taj poseban trenutak pamti baš onako kako bi mladenci željeli.  

U skladu s njihovim željama, cermonijalni prostor preselili smo unutar hale, te ga dekorirali vrlo jednostavno, stavljajući u fokus osnovne komponente dekoracije njihovog vjenčanja - mnoštvo zelenila, bijelog cvijeća i svijeća.

Nicolina I Kristijan osim što su nadasve simpatični, još više od toga su zaljubljeni, pa su ionako ukrali svu pažnju svojih obitelji I prijatelja.


Održati ceremoniju vjenčanja u jednom potpuno industrijskom ambijentu, sa minimalnom dekoracijom, uz dodatak čarobnih lampica i svijeća, bio je najbolji mogući scenarij. Ovo malo i intimno vjenčanje tada je postalo još emotivnije, a male kutijice s maramicama i natpisom “For your happy tears” vrlo brzo su se počele prazniti.


Nakon jednog takvog svečanog i emotivnog trenutka, mladenci i uzvanici su svoje slavlje nastavili u zabavnom tonu, punom plesa, glazbe i delicija naših dugogodišnjih suradnika- cateringa Lisak. Dekoracijom stola i kompletnog prostora, Adela Mese team se nadovezao na samu ceremoniju, poštivajući jednostavnost kao tematiku, a istovremeno postižući toplinu i romantiku koje stvaraju atmosferu. Kako bi razbili jednoličnost i monotoniju te prostoru dali dodatnu dinamiku, ubacili smo i elemente poput visećih konstrukcija, stabala u teglama, svjetlećih slova i lampica, a ostatak prostora ispunili smo sofama, jastucima i tepisima iz naše bogate kolekcije inventara.



Dodatak personaliziranih detalja, rasporeda sjedenja, kartica s imenima, zahvalnica te raznih natpisa, samom slavlju daje dodatnu dinamiku. Na taj način, Nicolina i Kristijan su svojim uzvanicima pokazali njihov značaj i svoju zahvalnost što su im svojim prisustvom uljepšali za njih jako važan dan.

Kako bi cijela večer svima još dugo ostala u lijepom sjećanju, tu su nezaobilazni rituali poput prvog plesa, rezanja torte, pa i raznih igara koje uključuje mladence i sve uzvanike.


Ovo vjenčanje je dokaz da dobre stvari nisu uvijek grandiozne. Ovakvo malo i intimno vjenčanje, istovremeno moderno i tradicionalno, s puno dobre energije i opuštenim mladencima u posebnom ambijentu te uz vodstvo našeg kreativnog teama svima će zauvijek ostati urezano u pamćenju.



FOTO BY @JANASNUDERL




Comments


bottom of page