top of page

ADVENTSKA EKLEKTIKA

Vrijeme Božićnih domjenaka za većinu predstavlja dobro opravdanje za dobar tulum. Pa dok mnogi smiju nesmetano pretjerivati u jelu i piću, jedino pretjerivanje koje nama preostaje je ono koje nam nalaže povećanu dozu dekoracije koja je tokom ostatka godine uglavnom decentnija.

Mnogo toga oduzeto nam je i zabranjeno ove godine koja je vjerojatno zaslužila da ju proslavimo I otpratimo više nego ijedna druga. S obzirom da to ne možemo, ove godine prisjetiti ćemo se prošlogodišnjih evenata, koji nas bar na trenutak podsjećaju zašto se svake godine toliko veselimo adventskom dobu i događajima bez kojih ono ne može proć.Naši objekti, La Grma i Kuglana, kao stvorena su mjesta da pružite svojim suradnicima, poslovnim partnerima i zaposlenicima jedinstveni događaj u potpuno drugačijem ambijentu. Sam prostor u svojoj industrijskoj bazi svakom uzvaniku pruža osjećaj opuštenosti, dok naša dekoracija čini da se oni istovremeno osjećaju vrlo svečano i u skladu s blagdanima.Nužan i neizbježan fokus svake Božićne dekoracije je svakako dekoracija borova. Između mnoštva boja, kuglica i ukrasa, ponekad se teško opredijeliti za samo neke od njih. Zato smo se, ovog puta, odlučili na razigranost bez pravila. Mnogi se slažu kako za Božić ne postoji „previše“, pa smo se time vodili i mi- dekoracijom lišenom svih pravila. Raznim stilovima I detaljima u prostore smo unjeli osjećaj dinamike I eklektike, dok je pregršt lampica odigrao veliku ulogu u osjećaju topline, intime I blagdanskog raspoloženja. Posebnu priču svakom eventu, bili oni na našim, ili drugim objektima, stvaramo raznim eklektičnim i jedinstvenim inventarom. Tako je ovog puta svu pažnju uzela uvijek atraktivna telefonska govornica, kao i posebno izrađeni šank, slatki stol i ostali unikatni namještaj bez kojeg ne prolazi ni jedan event čija se dekoracija nalazi u rukama Adela Mese.


Jedinstven doživljaj zimi postižemo uređenjem vanjskih prostora naših objekata koji su u adventsko doba posebno čarobni. Mnoštvo grijalica i zapaljenih vatrica osim što su funkcionalni te omogućavaju boravak gostiju vani, dodatno pospješuju osjećaj topline i svjetlosti zbog kojih se svatko vani zadržava što je duže moguće. Udobnosti pridonosi i razan eklektičan namještaj iz naše kolekcije inventara koji uz visoke barske stolove stvara opuštenu party atmosferu.U ovim fotografijama uživati ćemo još neko vrijeme, dok istovremeno već maštamo i razvijamo ideje kojima ćemo Vas razveseliti i uljepšati Vaše blagdane sljedeće godine koju ćemo ispratiti onako kako najbolje znamo- sa stilom :)


Dekoracija, prostor i najam inventara: Adela Mese

Lokacija: La Grma & Kuglana
Comments


bottom of page