Adela Mese (151).jpg

The Perfect Picnic

Već svima poznat stari šarm piknika, mi smo odlučili ponuditi u potpuno novoj dimenziji- kao posebno i konceptualno drugačije mjesto za Vaše proslave. Rođendani, djevojačke i momačke večeri, baby shower, pa čak i manja vjenčanja, sada poprimaju potpuno novu dimenziju.

Zašto to radimo?

Piknik je osmišljen od strane našeg teama kako bi svima željnima konceptualno drugačijih, manjih i intimnijih evenata, to i osigurali s maksimalno pojednostavljenom organizacijom.

Upravo zato smo se ponovo potrudili pružiti Vam paket koji obuhvaća sve presudne stavke za održavanje samog eventa.

Ponovo smo se približili klijentima s namjerom stvaranja posebnih trenutaka u čarobnim ambijentima na posebnim lokacijama.

Mi dolazimo k Vama! Dakle, na Vama je samo da odaberete mjesto, bilo da je to Vaša vikendica ili možda dvorište s livadom, mi smo spremni. A onima koji ipak žele na nepoznati teren, nudimo i našu provjerenu lokaciju.

Gdje se sve to odvija?

Što se nalazi u paketima?

Izlazimo iz 4 zida i našu šarmantnu retro bar Kampicu dovodimo k Vama. Ona će Vam, zajedno s barmenom, biti na raspolaganju cijelu večer. No kako znamo da nije baš sva zabava u piću, s njom dovodimo i Lounge šator koji će poslužiti kao idealno mjesto za druženje i uživanje. Tu je, naravno, osigurana i hrana u popularnim food box-evima, te stilski i funkcionalno uređen vanjski prostor kako bi u njoj mogli posve uživati. Cijeli događaj možete upotpuniti i kinom na otvorenom, te zaokružiti dodatnim šatorima za spavanje kako biste na lokaciji mogli provesti cijelu noć.

PREMIUM PAKET

Adela Mese (130).jpg

DODACI

Adela Mese (181).jpg

SLEEPOVER

56-Edit.jpg

Sadržaj prikazan na web stranici intelektualno je vlasništvo Adela Mese d.o.o.. Nije dozvoljeno ponovo upotrebljavati, ponovo objavljivati ​​ili ponovno tiskati navedeni sadržaj bez našeg pismenog pristanka.