La Grma

La Grma funkcionira kao samostalni objekt u suradnji s našim ekskluzivnim partnerima kako bismo vašem vjenčanju osigurali provjerenu kvalitetu.

Ekskluzivni partneri su tu kako bi kvaliteta eventa bila na visokom nivou : Catering team Lisak pobrinut će se za to svojim delicijama te Svjetlosni bombon koji će svojom rasvjetom stvoriti nezaboravan ugođaj bilo da se radi o klasičnoj večeri ili party vjenčanju.

U Vašim je rukama dekoracija samog objekta, no svakako bismo preporučili Adela Mese Design team koji je zaslužan za to što je svaki dosadašnji event na našem objektu izgledao besprijekorno.

Naš minimalni kapacitet sale je 120 osoba. Tlocrtna površina hale iznosi 300m2 te je sve ispod tog broja uzvanika premalo za kvalitetan event. Maksimalni kapacitet za sjedeću večeru je 220 uzvanika, a za moderniji tip slavlja možemo prihvatiti i mnogo više.

0-24.jpg

Kuglana

U bivšoj kuglani se nekada kuglalo i jelo, a sada možete raditi sto god vam srce poželi.

 Evente bilo koje vrste – od korporativnih do privatnih-  sada je moguće organizirati na ovoj pomalo drugačijoj lokaciji.

Vjenčanje na otvorenom, tulum, svečani ručak- you name it. 

Sve što trebate napraviti je booking prostora i nakon toga je cijela organizacija u vašim rukama. 

Ukoliko vam organizacija nije jača strana, tu je naš uhodani tim suradnika koji može sudjelovati u organizaciji svega ili pak samo dijela eventa. Naši suradnici pobrinut će se da sve bude kako ste si zamislili.

Adela Mese design team pobrinuti će se da cvijeće, zelenilo i ostale biljne kreacije ostave svakog uzvanika bez daha dok će upotpuniti prostor svojim stilski raznovrsnim inventarom i popratnim dekorom, a oni mogu i svu organizaciju preuzeti na sebe.

136.jpg